Onderhoud gasketel

Als Gevotec zijn wij een SCIOS gecertificeerd specialist op het gebied van onderhoud en inbedrijfstellen van gasketels zowel in de utiliteit als in de industrie.

Het is belangrijk dat uw ketel word onderhouden volgens de door de fabrikant bepaalde frequentie. De voordelen van regelmatig onderhoud zijn:

  • Het voorkomt storingen en gebreken worden eerder geconstateerd.  
  • Regelmatig onderhoud verlengd de levensduur van de ketel.
  • De ketel krijgt een hoger rendement wat energiekosten bespaard.
  • De veiligheid binnen uw bedrijf word verhoogd. Wanneer er regelmatig onderhoud word uitgevoerd voorkomt u ongelukken zoals brand, koolmonoxide vergiftiging, ect.  

Met onze ruime ervaring, deskundigheid en SCIOS certificering bieden wij, het volgens de juiste normen en richtlijnen, onderhouden van uw cv installatie. Wij zijn dus altijd op de hoogte van de laatste regelgeving waardoor u gegarandeerd bent van een optimale en veilige installatie.

Naast het onderhoud wat wij bieden, zijn wij ook gecertificeerd voor het uitvoeren van de SCIOS inspecties conform scope 1, 2, 3, 4, 5, 5a, 6, 7a, 7b en 7c.

Wij werken merk onafhankelijk dus kunnen ook u van dienst zijn! Ketel merken waar wij onder andere mee werken zijn: Remeha, Rendamax, Buderus, Elco, Viessmann, Novum, etc.

Vraag een offerte aan!

Wij zijn gespecialiseerd in het inspecteren en engineeren van technische installaties.
Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de onderstaande button.

Offerte aanvrageN

Gevotec
Scios